Studio LUMI – Hinnasto/Valokuvaus
Päivitetty 8. helmikuuta 2015
Medialle tehtävissä kuvauksissa palkkio sovitaan asiakkaan kanssa riippuen kuvauksen laadusta asiakkaan hinnastoa soveltaen.

Tapahtumakuvaus
- tilanteet talteen -
Kuvaan lehtikuvamaiseen tyyliin tilaisuuksia, tallentaen henkilöitä ja henki-löryhmiä sekä erilaisia tilanteita. Otan myös järjestettyjä ryhmäkuvia ja muoto-kuvia miljöössä. Kaikkiin kuvauksiin sisältyy etukäteiskeskustelut asiakkaan kanssa, jolloin selvitetään tilaisuuden kulku ja erityistoivomukset.
Tallennan otokset digitaalisesti korkealla resoluutiolla ja toimitan kuvat cd:lle poltettuna. Asiakas voi teettää väripaperikuvia valitsemistaan kuvista halua-massaan valokuvausliikkeessä.
Toimin pääkaupunkiseudulla. Kuvaan myös muualla Suomessa, tällöin hintoihin tulee kilometrikorvaus Kehä kolmosen ulkopuolella 0,44 euroa/kilometri.
Copyright Reino Laukkanen
Hääkuvauksiin on erilaisia vaihtoehtoja
Avioliiton satamaan. Copyright Reino Laukkanen

Kirkkokuvaus alkaa hääparin saapumisesta kirkkoon, kuvaamisen kirkossa sekä hää- ja ryhmäkuvat kirkon ympäristössä vallitsevassa valossa. Aikaa tähän kuluu 2-3 tuntia. Siirrän kuvat cd:lle ja lähetän sen asiakkaalle. Hinta 200 euroa + 22 % alv.

Kirkko- ja kahvitilaisuuskuvaus alkaa hääparin saapumisesta kirkkoon, kuvaamisen kirkossa sekä kahvitilaisuuden taltiointi aina morsiuskimpun heittoon asti. Tähän kuuluu myös hääkuva ja ryhmäkuvat joko kirkon tai kahvitilaisuuspaikan ympäristössä vallitsevassa valossa. Aikaa tähän kuluu n. 4 tuntia. Hinta 260 euroa + 22 % alv.

Hääpäiväkuvaus on kokonaisvaltainen taltiointi aamuisista valmisteluista lähtien. Kampaajan ja meikkaajan työskentely, auton valmistelu, juhlapaikan koristelu. Itse vihkimistilaisuus, hääajelu, kahvitilaisuus ja sen jälkeiset jatkot. Tähän sisältyy myös hääkuva sekä ryhmäkuvat sopivassa ympäristössä. Aikaraja on n. 12 tuntia. Hinta 550 euroa + 22 % alv.

Hääkuvaus hääparin valitsemassa ympäristössä
Mikäli hääpari haluaa hääkuvan jossain muussa ympäristössä tai jonakin muuna ajankohtana kuin hääpäivänä, se käy hintaan 150 euroa + 22 % alv + matkakulut 0,40 euroa/kilometri. Käytän kuvauksessa vallitsevaa valoa, heijastimia ja salamalaitteita tilanteen ja tunnelman mukaan.

Tuleva hääpari? Copyright Reino Laukkanen
Muotokuvaus miljöössä

Henkilökuvaus asiakkaan valitsemassa paikassa asiakkaan valitsemana aikana. Kuvaan miljöömuotokuvia käyttäen vallitsevaa valoa, heijastimia ja salamalaitteita tilanteen ja tunnelman mukaan. Kuvattavia voi olla useampikin. Kyseessä ei ole koko komppanian kuvaus yksittäisine muotokuvineen vaan tarkoitus on saada yksi tai muutama kuvallisesti korkeatasoinen kuva henkilöstä tai pienehköstä ryhmästä. Tätä tarkoitusta varten otan kuitenkin runsaasti kuvia ja keskustelen kuvattavan kanssa eri vaihtoehdoista. Hinta 150 euroa + 22 % alv + matkakulut 0,44 euroa/kilometri.
Copyright Reino Laukkanen

Kuvagallerioita:

Hääkuvauksesta
Tapahtumakuvauksesta, joitakin esimerkkejä myös katukuvauksesta.
Pääsivun kuvagalleria
Friday Night Cruising
Sambakarnevaalit
Kimi Räikkönen
Reino Laukkanen
Kirjoittaja
Valokuvaaja
Teollinen muotoilija TKO
Webmaster

Studio LUMI
PL 40
00711 HELSINKI
puh. 040 724 0076
etunimi.sukunimi@studiolumi.com
www.studiolumi.com
Studio LUMI